Posted on

Стани пчелар- пчеларски курс на Сенсато и МЕДЪТ

Имаш желание да станеш пчелар, но не знаеш от къде да започнеш? Ние от „МЕДЪТ“ предлагаме пчеларски курс, така че да имаш най- качествения и вкусен мед на света от собствен кошер. Ще те научим не просто да си пчелар, а приятел на пчелите.  Ще изберем заедно с теб най-подходящия вид кошер и ще бъдем с теб за минимум една година или колкото пожелаеш, докато станеш уверен, самостоятелен пчелар.

Кога да започна пчеларски курс?

Пчеларският курс е най-добре да бъде започнат през пролетните и летните месеци, но на практика е възможно започването по всяко време на годината за най- запалените фенове. Курсът е предимно с практическа насоченост, като теоритичната подготовка може да бъде извършена допълнително, но се препоръчва всеки да направи това самостоятелно, защото има чудесни пчеларски книги. Препоръчваме курсът да обхване поне една пълна календарна година, за да се запознаеш с всички аспекти от развитието на едно пчелно семейство. Това означава минимум 12 практически урока на пчелините ни в София и на язовир Искър или на твоя собствен пчелин в рамките на Софийска област. Моля свържете се с нас, за да проведем кратък разговор и да разберем, какви са твоите цели в пчеларството, за да предложим най- адекватното обучение.

Можеш да разположиш до 2 кошера на нашия учебен пчелин. Освен на традиционно пчеларство ще те научим и на дигитално пчеларсвто, чрез технологията на Сенсато.

За повече информация се свържете с мен – Петър Петров на телефон 0898 779277 или petar(at)sensato.eu

Посетете нашият YouTube канал, като натиснете тук.